Home


3e Mega Trucks Festival; één van de gezelligste gezinsuitjes voor de Kerst

Voor de organisatie moest het idee even wennen, maar voor de deelnemende truckers kwam de gewijzigde datum van de derde editie van het Mega Trucks Festival als een ‘geschenk’, zo kunnen zij óók aanwezig zijn op het grootste indoor truckfestival van de Benelux. Dit jaar staan de Brabanthallen op zaterdag 17 december en zondag 18 december 2016 in het teken van de chauffeur, het gezin en transport in de ‘breedste zin van het woord’. Twee heerlijke dagen, in het weekend voorafgaand aan de Kerst. Nog even persoonlijke cadeaus inslaan, het begin van de Kerstvakantie vieren, bijkletsen met collega’s, het kan allemaal.

De laatste truckinnovaties en (uitzend)werk
Maak kennis met de laatste snufjes op het gebied van Euro 6 en (milieuvriendelijke) ontwikkelingen. Importeurs en dealers staan voor je klaar: Scania Nederland BV, Van Hooft Bedrijfswagens toont de mooiste DAF's, Iveco NLS, MAN truck & bus b.v. en Rüttchen met het complete Mercedes-Benz gamma. Laat je informeren over opleidingsmogelijkheden, (na)scholing, Europese regelgeving, (uitzend)werk en test jouw transportkennis bij de O.S.C. Met de aantrekkende economie worden chauffeurs en logistieke medewerkers gezocht. Op zoek naar werk? Klop aan bij de verschillende uitzendorganisaties en bedrijven. In de Diezehal kun je speeddaten met toekomstige werkgevers.

Live muziek, Entertainment en Kinderanimatie
Wandel over de uitgebreide chauffeursmarkt, waar van alles aangeboden wordt van kleding tot truckaccessoires, van speelgoed tot schaalmodellen. Klets bij met collega's uit de transportwereld, neem plaats op één van de terrassen en geniet van entertainment en live muziek. Voor groot en klein zijn er radiografische modelbanen, modelbouw en verschillende kinderactiviteiten. Van springkussen tot draaimolen, van indoor-zandbak tot ballonnenclown en voor de kleinste een heuse kinderboerderij. De Brabanthallen staan garant voor een goede catering, van koffie met Bossche Bol tot een broodje bal en friet. Wie test de ter plaatste geroosterde Mega-hamburgers dit jaar?

2016 is het jubileumjaar van Henk Wijngaard, maar liefst 40 jaar muzikaal actief. Uiteraard ontbreekt Henk Wijngaard niet op de 3e editie van het Mega Trucks Festival. De nieuwste cd's signeren en op de foto, het kan allemaal bij de stand van Trucks Magazine in de Brabanthal. RadioNL verzorgt muziek en presentatie vanaf het podium in de Kempenhal. Zij nemen diverse artiesten mee. Doe mee, zing mee en geniet, vanaf het grote terras wordt het één groot feest.

Kans op ruim € 17.500,- aan prijzen!
Tijdens het Mega Trucks Festival staat de chauffeur centraal, dus is ook dit jaar géén inschrijfgeld verschuldigd. Uiteraard staat er weer een goed gevuld gratis Truckers Kerstpakket klaar. En doen deelnemende chauffeur automatisch mee aan het MegaPrijzenFestival. In de prijzenpot o.a. tv's, cd-spelers, lederen interieurbekleding op maat, schaalmodellen, € 1.000 spuitwerk naar keuze en een heuse vrachtwagen tot jouw beschikking. Wat je daarvoor moet doen? Inschrijven en daadwerkelijk met jouw vrachtwagen naar de Brabanthallen komen! Want alléén dan maak je kans op deze Mega-prijzen.